Jídelní lístek

Pozor do jídelny se chodí po skupinách, 11:30 - 11:50 vyhrazeno pro zaměstnance a dále po 25 minutách!

 

Jídelní lístek na období od 08. 06. do 12. 06. 2020

Pondělí
Snídaně č. 1: Balíček
Polévka: Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1/1,1/4,3,4,6,7,9)
Oběd č. 1: Hovězí vařené, koprová omáčka, vícezrnný knedlík, džus (1/1,3,7)
Večeře: Balíček

Úterý
Snídaně č. 1: Balíček
Snídaně č. 2:
Přesnídávka:
Polévka: Česneková se sýrem (1/1,3,6,7,9)
Oběd č.1: Vihorlatský řízek, bramborová kaše, mošt (1/1,7)
Večeře: Balíček

Středa
Snídaně č. 1 : Balíček
Polévka: Hrachová, chléb (1/1,1/2,3,6,7,9)
Oběd č. 1: Zapečené těstoviny se šunkou, červená řepa, mrkvík (1/1,1/4,3,7)
Večeře: Balíček

Čtvrtek
Snídaně č.1: Balíček
Polévka: Mrkvový krém s krutony (1/1,1/4,3,6,7,9)
Oběd č. 1: Kovbojská pánev, dušená rýže, džus (1/1)
Večeře: Balíček

Pátek
Snídaně č. 1: Balíček
Polévka: Ruský Boršč, chléb (1/1,1/2,3,6,7,9)
Oběd č. 1: Kynuté knedlíky s povidly, ovoce, čaj (1/1,3,7)
Večeře: Balíček

ČÍSLA UVEDENÁ U JEDNOTLIVÝCH JÍDEL OBSAHUJÍ ALERGENY
ZMĚNA VYHRAZENA !
STRAVA JE URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ !
KE KAŽDÉMU JÍDLU JE PODÁVÁN NESLAZENÝ NÁPOJ

Důležité zprávy

Kytice do 1. linie! Klikni a hlasuj!

Online verze soutěže o nejkrásnější kytici pro pracovníky v 1. linii. Hlasujte pro kytice naší maturantky a kolegyně!!!

POZOR Důležité informace a zahájení praktického vyučování

Důležité informace pro současné žáky a jejich rodiče najdete v Bakalářích - Komens. Zahájení praktického vyučování pro zahradnické, chovatelské a technické obory POZOR změna! bude od 1.6. 2020. Poz

Termín přijímacího řízení

Žáci konající přij. zkoušku z MAT a ČJL a mají naší SŠ na 1. místě, konají zkoušku 8.6. 2020. Po zkoušce následuje pohovor.

Seznamy přijatých žáků zveřejněny

Seznamy přijatých žáků ke studiu na oborech zakončených výučním listem jsou dnešním dnem zveřejněny a tím i oficiálně oznámeny
Odkaz - UCHAZEČ - PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ - SEZNAM PŘIJATÝCH ŽÁKŮ 2020

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.