Předpokládané počty přijímaných žáků

Předpokládané počty přijímaných žáků

V souladu s § 60 odst. 4 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění, zveřejňuji předpokládané počty přijímaných uchazečů do jednotlivých oborů vzdělání takto:

Čtyřleté obory vzdělání s maturitní zkouškou

41-43-L/01 Chovatel cizokrajných zvířat - 68 uchazečů

41-44-M/01 Zahradnictví (zaměření: Floristika, Zahradní architektura) - 50 uchazečů

41-45-M/01 Mechanizace a služby (zaměření: Provoz mechanizace a služby, Výpočetní technika a automatizace, Dopravní a servisní služby, Logistika a administrativa dopravy) 75 uchazečů

82-41-M/03 Scénická a výstavní tvorba (zaměření: Výstavnictví a floristický design, Výstavnictví a zahradní design) -  30 uchazečů

Tříleté obory vzdělání s výučním listem

41-52-H/01 Zahradník - 60 uchazečů

41-52-E/01 Zahradnické práce (rozšířená výuka odborného výcviku) - 30 uchazečů

41-56-H/02 Opravář lesnických strojů - 60 uchazečů

Důležité zprávy

Oznámení změny čísla bankovního účtu

Naše škola od 1. 6. 2019 mění bankovní účet pro úhradu stravování a ubytování. Doporučujeme zrušit stávající inkaso a následně ihned založit nové u MONETA Money Bank, a. s.: 0100135201/0600.

Studijní volno

Níže uvedené třídy budou v následujících dnech čerpat volno za prázdninovou praxi. O2A, O2B: 3. - 4. 6. 2019 a 10. - 11. 6. 2019. Třída S2: 10. - 14. června 2019.

Slavnostní předávání maturitních vysvědčení a výučních listů

6. 6. od 12:30 - předávání maturitních vysvědčení (nácvik od 11:00)
27. 6. od 10:30 - předávání výučních listů absolventům SOU a OU (nácvik od 9:00)
Akce se bude konat v jízdarně zámku Litomyšl.

11 prvních tříd naplněno, zbývají pouze jednotlivá místa

Poslední kolo přijímacího řízení vyhlašuje ředitel školy na uvolněná místa paralelních tříd. V případě skutečně vážného zájmu o některý z oborů si můžete domluvit individuální návštěvu školy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.