Naše škola je na SOČ vidět!

Každý rok se žáci z naší technické sekce zúčastňují odborných soutěží. Letos tomu nebylo jinak. Do Středoškolské odborné činnosti (SOČ) se přihlásili 3 studenti 4. ročníku Petr Matějka se svou tvorbou dvoutaktního motoru v programu AutoCad, Marek Kunhart, který nakreslil v programu AutoCad a následně s použitím CNC strojů vyrobil šachovnicové pole i s figurkami a Adam Křesťan se svým projektem stavba autokrosového speciálu.

Po obhájení všech tří prací na okresním kole ve Svitavách postoupili všichni do krajské soutěže, která se konala 12. 5. 2016 v Chrudimi. Petr soutěžil v kategorii č.12 Tvorba učebních pomůcek a didaktické technologie. Adam a Marek soutěžili v kategorii č. 09 Strojírenství, hutnictví, doprava a průmyslový design. Právě v této kategorii mezi dalšími 5 projekty vybojoval Adam 1. místo a s tím i postup do celostátního kola Středoškolské odborné činnosti, které se koná 17.-19. června v Hradci Králové. 
Všem třem studentům gratulujeme k dosaženému umístění a Adamovi přejeme hodně štěstí v celostátním kole.

27.5.2016 | Jiří Šváb

Důležité zprávy

Opravné a dodatečné zkoušky – podzim 2019

Zkouška z praxe nebo odborného výcviku začíná vždy v 8h. Ostatní předměty: 26. 8. v 11 h , technické obory v 8:00. a 27. - 30. 8. od 8h. Žák vyhledá zkoušejícího pedagoga v jeho kabinetě.

Ubytování v době opravných a dodatečných zkoušek

Nabízíme pro žáky školy od 26. do 30. 8. a to na internátu T. G. Masaryka čp. 650 za 50 Kč/noc. Nelze se ubytovat v neděli 25. 8. Zájemci se mohou hlásit do 20. 8. emailem vendulka.zemanova@szat.cz.

Hledáme kuchařku

Hledáme kuchařku do školní jídelny na plný úvazek. Nástup možný od 1.10.2019. Bližší informace na tel. čísle 739 576 323

Oznámení změny čísla bankovního účtu

Naše škola od 1. 6. 2019 mění bankovní účet pro úhradu stravování a ubytování. Doporučujeme zrušit stávající inkaso a následně ihned založit nové u MONETA Money Bank, a. s.: 0100135201/0600.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.