Školní jídelna

Škola má vlastní školní jídelnu, která se nachází přímo v jejím areálu. Jídelna zajišťuje pro své žáky a zaměstnance obědy, pro žáky ubytované v domově mládeže zajišťuje celodenní stravování. Při sestavování jídelníčku se dbá na pestrost jídel v rámci dodržování spotřebního koše potravin. Jídelna také připravuje bezlepkovou nebo šetřící dietu a to na základě lékařského potvrzení pro daného strávníka.

 

Ceny stravování od 1. února 2019:

snídaně 18 Kč
oběd 27 Kč
večeře 27 Kč

Žáci platí neodhlášenou stravu v plné výši (včetně režie):

snídaně 36 Kč
oběd 57 Kč
večeře

57 Kč

Dle nařízení EU č. 1169/2011 má školní jídelna od 13. 12. 2014 povinnost informovat strávníky o vybraných alergenech v potravinách. Jejich seznam je vyvěšený vedle jídelníčku, na kterém jsou číselně označeny alergeny, které se vyskytují v daném pokrmu a potravinách. Případné vysvětlení k tomuto označování se podává v kanceláři školní jídelny.

Kontakt

Hana Karalová, vedoucí školní jídelny tel. +420 461 618 711, +420 725 265 196, e-mail: jidelna@szat.cz

Důležité zprávy

Oznámení změny čísla bankovního účtu

Naše škola od 1. 6. 2019 mění bankovní účet pro úhradu stravování a ubytování. Doporučujeme zrušit stávající inkaso a následně ihned založit nové u MONETA Money Bank, a. s.: 0100135201/0600.

Studijní volno

Níže uvedené třídy budou v následujících dnech čerpat volno za prázdninovou praxi. O2A, O2B: 3. - 4. 6. 2019 a 10. - 11. 6. 2019. Třída S2: 10. - 14. června 2019.

Slavnostní předávání maturitních vysvědčení a výučních listů

6. 6. od 12:30 - předávání maturitních vysvědčení (nácvik od 11:00)
27. 6. od 10:30 - předávání výučních listů absolventům SOU a OU (nácvik od 9:00)
Akce se bude konat v jízdarně zámku Litomyšl.

11 prvních tříd naplněno, zbývají pouze jednotlivá místa

Poslední kolo přijímacího řízení vyhlašuje ředitel školy na uvolněná místa paralelních tříd. V případě skutečně vážného zájmu o některý z oborů si můžete domluvit individuální návštěvu školy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.