Lyžařský výcvikový kurz - Herlíkovice 2014

Herlíkovice v týdnu od 23. 1. 2014

Školní lyžařský výcvik. Někteří se ho děsí, někteří se ho nemůžou dočkat, ale asi všichni víme, že to není jen o lyžích a prknech. Spíš jde o zážitky a o tu srandu, ať ve dne nebo po večerech. Náš kurs byl zasazen do prostředí Ski areálu Herlíkovice v týdnu od 23. 1. 2014, o dříve zmiňované zážitky a zábavu opravdu nebyla nouze. Užili jsme si ho, jak se jen dalo a za sebe říkám, že zodpovědně. Na kopci nás doprovázela jak slunná modrá obloha, tak mlha co se dala krájet, ale my si nenechali pokazit týden ani místy vážně silnou absencí sněhu. Když nám ráno mráz přál, tak se jezdilo parádně! Úspěšně a bez větších úrazů jsme se projezdili až k poslednímu bodu programu, což byl závěrečný karneval na svahu. S čistým svědomím můžu prohlásit, že se kurz vážně povedl. Pochvalu si dozajista zaslouží i pan kuchař, který vařil nad očekávání výborně. Mami promiň, ale lepší guláš jsem nejedla!
Na závěr bych řekla, že se kurz vyvedl a já se těším za rok znovu. Nejen na guláš.

Michaela Moudrá Z1B

31.1.2014 | Bohuslav Patočka

Důležité zprávy

Opravné a dodatečné zkoušky – podzim 2019

Zkouška z praxe nebo odborného výcviku začíná vždy v 8h. Ostatní předměty: 26. 8. v 11 h , technické obory v 8:00. a 27. - 30. 8. od 8h. Žák vyhledá zkoušejícího pedagoga v jeho kabinetě.

Ubytování v době opravných a dodatečných zkoušek

Nabízíme pro žáky školy od 26. do 30. 8. a to na internátu T. G. Masaryka čp. 650 za 50 Kč/noc. Nelze se ubytovat v neděli 25. 8. Zájemci se mohou hlásit do 20. 8. emailem vendulka.zemanova@szat.cz.

Hledáme kuchařku

Hledáme kuchařku do školní jídelny na plný úvazek. Nástup možný od 1.10.2019. Bližší informace na tel. čísle 739 576 323

Oznámení změny čísla bankovního účtu

Naše škola od 1. 6. 2019 mění bankovní účet pro úhradu stravování a ubytování. Doporučujeme zrušit stávající inkaso a následně ihned založit nové u MONETA Money Bank, a. s.: 0100135201/0600.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.