Lyžařský výcvikový kurz - Herlíkovice 2014

Herlíkovice v týdnu od 23. 1. 2014

Školní lyžařský výcvik. Někteří se ho děsí, někteří se ho nemůžou dočkat, ale asi všichni víme, že to není jen o lyžích a prknech. Spíš jde o zážitky a o tu srandu, ať ve dne nebo po večerech. Náš kurs byl zasazen do prostředí Ski areálu Herlíkovice v týdnu od 23. 1. 2014, o dříve zmiňované zážitky a zábavu opravdu nebyla nouze. Užili jsme si ho, jak se jen dalo a za sebe říkám, že zodpovědně. Na kopci nás doprovázela jak slunná modrá obloha, tak mlha co se dala krájet, ale my si nenechali pokazit týden ani místy vážně silnou absencí sněhu. Když nám ráno mráz přál, tak se jezdilo parádně! Úspěšně a bez větších úrazů jsme se projezdili až k poslednímu bodu programu, což byl závěrečný karneval na svahu. S čistým svědomím můžu prohlásit, že se kurz vážně povedl. Pochvalu si dozajista zaslouží i pan kuchař, který vařil nad očekávání výborně. Mami promiň, ale lepší guláš jsem nejedla!
Na závěr bych řekla, že se kurz vyvedl a já se těším za rok znovu. Nejen na guláš.

Michaela Moudrá Z1B

31.1.2014 | Doležal Jaromír 2

Důležité zprávy

Opatření a pokyny proti šíření COVID-19

Vzhledem k aktuální situaci s šířením covidu v České republice rozhodla Vláda ČR o povinném nošení roušek ve všech vnitřních společných prostorách školy a školských zařízení s okamžitou účinností.

Hledáme nového kolegu - či kolegyni

Přijmeme nového zapáleného kolegu či kolegyni, nejlépe s částečným zaměřením i na akvaristiku, obojživelníky či bezobratlé, vlastní zkušenost s chovy podmínkou!

Biologická ochrana

Ve sklenících naši zahradníci v posledních dnech vypouští predátory proti mšicím, molicím, třásněnkám a sviluškám .
Nově zkoušíme využití černých australských slunéček proti červcům.

Rekonstrukce

V současné době probíhá rozsáhlá rekonstrukce budovy dílen pro technické obory, příprava klimatizovaných učeben pro chladnomilné ještěry a rozšiřování domova mládeže o nové pokoje.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.