Prezentace ročníkových prací

Prezentace ročníkových prací

Studenti uměleckých oborů zpracovávají v každém ročníku klauzurní práci.

Letos jsme pro tento účel připravili dva zajímavé projekty a to návrh obnovy školní zahrady Střední průmyslové školy Chrudim a revitalizace krajinářského parku SOŠ a SOU obchodu a služeb v Chrudimi.

Žáci čtvrtého ročníku se zaměřením na zahradní design si na projektu vyzkoušeli reálnou zakázku, která začala vyslechnutím požadavků investora a terénním průzkumem. Následně každý žák pokračoval zpracováním analýz a vyhodnocením stávajícího stavu rozsáhlých školních zahrad. Kreativní práce vyvrcholila vytvořením celkových návrhů vypracovaných do podrobností osazovacího plánu. Studenti se tímto projektem mimo jiné naučili detailní tvorbě rozpočtů, plánů péče a dalším nezbytným prvkům zakázky.

Po dokončení návrhu a všech jeho příloh navštívila studenty šestičlenná komise, před kterou musel každý žák obhájit svoji vizi obnovy řešeného území. Nejlepší návrh se dočká na podzim letošního roku postupné realizace. Ta bude, stejně jako návrh, provedena studenty naší školy.

Aleš Papáček (Ga)

8.4.2019 | Aleš Papáček

Důležité zprávy

Kytice do 1. linie! Klikni a hlasuj!

Online verze soutěže o nejkrásnější kytici pro pracovníky v 1. linii. Hlasujte pro kytice naší maturantky a kolegyně!!!

POZOR Důležité informace a zahájení praktického vyučování

Důležité informace pro současné žáky a jejich rodiče najdete v Bakalářích - Komens. Zahájení praktického vyučování pro zahradnické, chovatelské a technické obory POZOR změna! bude od 1.6. 2020. Poz

Termín přijímacího řízení

Žáci konající přij. zkoušku z MAT a ČJL a mají naší SŠ na 1. místě, konají zkoušku 8.6. 2020. Po zkoušce následuje pohovor.

Seznamy přijatých žáků zveřejněny

Seznamy přijatých žáků ke studiu na oborech zakončených výučním listem jsou dnešním dnem zveřejněny a tím i oficiálně oznámeny
Odkaz - UCHAZEČ - PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ - SEZNAM PŘIJATÝCH ŽÁKŮ 2020

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.