Exkurze studentů do logistických firem

Studenti 2. a 3. ročníku (zaměření administrativa dopravy a logistika a zaměření dopravní a servisní služby) se ve středu 4. listopadu 2015 zúčastnili exkurze do logistických firem.

Nejprve jsme navštívili akciovou společnost MD Logistika Dašice, kde jsme se podrobně seznámili s technologií skladování mražených a chlazených potravin a s jejich přepravou. Prostory s teplotou kolem -25°C byly pro nás opravdu mrazivým zážitkem.
Druhou navštívenou společností byla s. r. o. Šmídl, pobočka Vysoké Mýto. Zde jsme si také prohlédli skladovací prostory a mohli srovnávat technologie skladování různých produktů. Třetí zastávkou byla prohlídka expedičního skladu firmy Essa s. r. o. v Dolní Újezdě. Společnost se zabývá dopravou a obchodem s konzervovanými potravinami.
Navštívené společnosti umožnily studentům podrobně si prohlédnout manipulační prostředky. Jednalo se o vysokozdvižné manipulační vozíky, automatické zakládací vysokozdvižné vozíky, „shuttle“ nosný automatický vozík skladovacího systému.

Romana Gažiová M3B

16.11.2015 | Bohuslav Patočka

Důležité zprávy

Opravné a dodatečné zkoušky – podzim 2019

Zkouška z praxe nebo odborného výcviku začíná vždy v 8h. Ostatní předměty: 26. 8. v 11 h , technické obory v 8:00. a 27. - 30. 8. od 8h. Žák vyhledá zkoušejícího pedagoga v jeho kabinetě.

Ubytování v době opravných a dodatečných zkoušek

Nabízíme pro žáky školy od 26. do 30. 8. a to na internátu T. G. Masaryka čp. 650 za 50 Kč/noc. Nelze se ubytovat v neděli 25. 8. Zájemci se mohou hlásit do 20. 8. emailem vendulka.zemanova@szat.cz.

Hledáme kuchařku

Hledáme kuchařku do školní jídelny na plný úvazek. Nástup možný od 1.10.2019. Bližší informace na tel. čísle 739 576 323

Oznámení změny čísla bankovního účtu

Naše škola od 1. 6. 2019 mění bankovní účet pro úhradu stravování a ubytování. Doporučujeme zrušit stávající inkaso a následně ihned založit nové u MONETA Money Bank, a. s.: 0100135201/0600.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.